Gør en forskel hver dag

Som førende inden for udvikling og produktion af fibercement-byggeprodukter, arbejder vi sideløbende med at forbedre vores ansattes livskvalitet. ”Join in” og hjælp med at skabe et team, der udvikler endnu bedre produkter til fremtidens byggerier – og… naturligvis have det sjovt imens.

Smart: Lær hver dag

Vi ønsker kolleger, der stræber efter at være deres ”bedste jeg” hver dag. Fra network-samarbejde til “lunch & learns”. På vores hovedkontor i Amsterdam sikrer vi, at du altid er opdateret med seneste teknologiske udvikling og markedsfordele.

Motiveret: Gør en forskel hver dag

Vores firmas vækst og innovation afhænger af vore gode medarbejdere. I et venligt, kompetent miljø sammen med motiverende specialister i hver deres position, vil du blive udfordret til at gøre en mærkbar forskel for såvel dine kolleger som vores kunder.

Vi opfordrer til tæt samarbejde og påskønner entreprenørånd. Det er værdier, der har været en integreret del af vores virksomhedskultur siden starten. Det gør vores firma til et dejligt sted at lære og dele innovative ideer – og selvfølgelig realisere dem.

Ha´ drive – og skab din egen fremtid

At arbejde hos James Hardie betyder, at du får chancen for at udvikle dine talenter til fulde og vokse i et team, der er ivrig for at hjælpe dig til at nå dine mål og udvikle dine styrker – og dermed dig selv.

Vi tilbyder konkurrencedygtige forhold og personlige bonussystemer, der motiverer dig I det daglige arbejde.

Vi leder efter medarbejdere, der har fokus på fremtiden og er selv-motiverende og interesseret i en langsigtet karriereplanlægning. Kreative medarbejdere med en selvsikker attitude, der tager en chance, når den byder sig til og viser, hvad de kan. Vær kreativ og vis dit potentiale. Send gerne en uopfordret ansøgning til os.

Alle spiller en rolle her. Vi har en ekstrem flad organisation, hvor selv den nyeste medarbejder bliver lyttet til og har en stor indflydelse på vores fælles beslutninger

Mark, James Hardie

Her er vi

Hovedkvarteret er i Amsterdam og vores Europæiske hovedlager ligger i Southampton, UK. Derudover bor vores mange medarbejdere lokalt I hhv. UK, Frankrig, Tyskland og Danmark.

Find kontaktinfo til James Hardie her.