Der er ingen tvivl hos os: “Fibercement ER vejen frem”

I vores 2-3 mand store håndværkervirksomhed, der udfører alle tømreropgaver ligefra mindre reparationsarbejder til huse i totalentreprise, har vi siden 2007 arbejdet med HardiePlank® Facadebrædder i alle de projekter hvor produktet passer ind og hvor kunden ønsker en facade med meget lavt vedligehold.

Vi stødte først på produktet hos én af vores trælaster der havde et åbent hus arrangement. Vi blev positivt overrasket og har brugt HardiePlank® lige siden og været glade for det.

Produktet kan bruges på mange måder og ikke bare de traditionelle og de anbefalede, men også steder hvor man måske ikke troede det var brugbart pga. af vores egne kreative ideer griner Kenny, men gennemgående er det lave vedligehold altid i fokus og det er det kunderne efterspørger.

Sønnen Kim supplerer: Jeg synes produktet virker stærkt og meget stabilt, både når det bevæges og montores og så er det meget nemt at bearbejde og tilpasse på mål. I vores firma går vi altid op i præcise millimeter opmålinger hvilket også kan lade sig gøre med HardiePlank® produktet og den tilhørende guillotine tilføjer Kenny.

Når snakken falder på strukturen i HardiePlank® er der enighed imellem de to tømrere: Strukturen ligner normalt træ og har en pæn overflade, der er svær at sammenligne.

Der er en ganske stor referenceramme på HardiePlank® Facadebrædder i Davids Tømrerfirma, da produktet er benyttet i over hundrede projekter siden firmaets start.

Alle kunder efterspørger jo vedligeholdelsesfrie produkter og alle steder vi kan bruge det, bruger vi det, så det er svært at udpege den flotteste byggesag vi har haft, da både HardiePanel® og HardiePlank® er benyttet i rigtig mange byggesager.

Også på vores egne byggerier som fx datterens gavle på første salen, vores garage til materialer og ikke mindst familiens sommerhus, er beklædt med HardiePlank® på alle facader griner og slutter Kim & Kenny.

Firmaet i korte træk

Davids Tømrerfirma med ejer Kenny David i spidsen blev etableret i 2006 og er Indtil videre far og søn + en lærling hvert 3 år.